Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

sâmbătă, 27 februarie 2010

Smiley feat. Cheloo - Plec pe Marte [Official video HD]

joi, 25 februarie 2010

Ia si tu atitudine!

Pentru o suma infima de 10 lei, poti ajuta copiii dintr-o scoala din Transnistria. + ca primesti pt acesta suma si un CD cu melodii hip-hop ce se potrivesc de minune situatiei de acolo. Mai multe detalii aici

marți, 23 februarie 2010

Custom Crew

- Dupa cum puteti observa din primul banner de pe pagina , peste cateva luni se va deschide clubul de tunning Custom Crew. Pentru cei pasionati, punem cateva filmari pentru a vedea ce atmosfera e ( si baietii garanteaza ca anul acesta va fii si mai si) la un show de-al lor:
1) AUDI R8 vs OPEL CALIBRA :

2) OPEL CALIBRA vs BMW E30 :

3) BMW E30 test :

4) iar spre final un drift :

Cumicu - Un nenorocit

"Un nenorocit" este al 3 lea album marca Cumicu. Spre download nu-l punem din pura dorinta de a nu mai incuraja pirateria ,asa cum am zis in mai multe posturi. Presupun ca linkul de download este pe net pe diverse site uri asa ca-l puteti lua de acolo, voi care nu aveti rabdare sa iasa cd-ul. Track listul este:
01. Intrare
02. Un nenorocit
03. Superstar (cu Fely si DJ Twist)
04. Ritm sacadat de jazz (cu Shamanu)
05. Liber (cu Cruxfader)
06. Prima oara
07. Gluma
08. Asa cum vrei
09. Mi-e jena (cu I-Gura si Seb)
10. Mii de ganduri
11. Yo! (cu George D.)
12. Pasarela (cu George D.)
13. Ghetto tehnica (cu George D.)
14. Vorbele ranesc adanc
15. Din placere (cu Rimaru)
16. Pentru ca vorbele ranesc
17. Direct din statii
18. Patinaj artistic (cu Ais)
19. C-M-C
20. Bd-ul 21 Dec. nr. 75 (cu DJ Undoo)
21. Nu ne pare rau
22. Iesire
23. Refuz la drama 2

Spike la Marha Hip-Hop

Interviul il puteti vizualiza:

Marpha Hip Hop - Ep 32 ,* Spike,Redstar & Nasta * from Marpha Hip Hop on Vimeo.
Totodata, de la HipHopKulture citire, am aflat despre Redstar (mai multe detalii despre el puteti afla in materialul de mai jos:

si

B.U.G MAFIA in Chisinau

Eli & Mark & George Hora - Fiecare face ce vrea

Baietii s-au reunit la un feat si ia ce-a iesit:

duminică, 21 februarie 2010

Eveniment HIP-HOP in Escape Pub , Braila

  NEOFICIAL (unul din participantii evenimentului de mai jos) si-a lansat site-ul personal unde puteti gasi informatii utile ,poza, clipuri ,muzica lui si alte chestii interesante.Pt a-l accesa,Click aici  !
  In data de 26 februarie, in Escape Pub - Braila ,va alea loc eveniment hip-hop la care vor participa urmatorii: Neoficial , Koko ,Cretzu' , VremTOT(Buzau) , Implikat(Buzau) , Andu(Galati) , Adelina(Galati) , Vato(Craiova), Daddy Bobo Dokid(Mizil) , Cecile(Mizil) . Intrarea consta 6 lei.
  Asa ca, daca esti din Brailia si nu numai, te asteptam la data stabiltia , in locul stabilit pentru un show cu muzica buna!
   Spotul evenimentului il poti vedea aici .

RadioGDD & Turnatablism.ro

Avem onoarea de a-i prezenta ca parteneri pe cei de la Turnablism.ro !
Luand legatura cu HighStage, am cazut de acord si iata-ne parteneri. Am stabilit totodata ca in viitorul foarte apropiat sa avem o emisiune,defapt va fii un timp alocat lor special pentru muzica turntable.

sâmbătă, 20 februarie 2010

miercuri, 17 februarie 2010

Melodii interpreti. Colaborari RGDD & ...

Am decis sa va pun spre ascultare cele mai bune piese,zicem noi,primite de la cei pe care i-am ajutat cat de cat sa fie mai cunoscuti in acesta lume. Numele sunt urmatoarele:
1) Antidot (Partial)- Freeestyle :

2) Personal & Dj. Soundmeth - S.o.s salveaza-mi casa :

3) Neoficial - Povestea ei :

4) Mc Snoop - Pizde profitoare :

5) Gras - Realitatea :

6) Adriano Mc & Neoficial - Sound of Speed :

7) Veni Vedi Vici - So close :

8) Sobo& Gonzales - Iadul pe pamant :

9) Partial - Povestea ta :

10) Flavius&Oz - Cine-i de vina :

11) Antecedent HD - Am cunoscut strada :

12) Alejo - 18 pacate :


Ordinea in care le-am pus este pur intamplatoare. Astept de la voi sa le ascultati, iar mai apoi sa comentati, care cum si de ce v-a placut mai mult. Spor la comentat si comentarii!!
(ne cerem scuze pt cei care nu se regasesc aici,insa doar aceste mel am decis ca sunt bune din majoritatea pct de vedere.Cine se vrea exclus din lista,sa ma anunte)

H.A.I.T.A a filmat noul clip "Fericirea-n 2"

Baietii de la IL-egal, C-nyk si Giovanni, impreuna cu Magic, Phossilah si Buze fac parte din H.A.I.T.A. Filmarea clipului s-a realizat in ziua de 14 februarie,pe decursul a 12 ore.
Povestea clipului reprezinta momentele minunate pe care le traiesc oamenii, zi de zi, atunci cand sunt in compania persoanei iubite, de aceea a fost filmat chiar de Ziua Indragostitilor.
 Dupa spusele lui C-nyk, in aproximativ o luna , clipul va fii finalizat.

sâmbătă, 13 februarie 2010

Sisu - Drogu meu (Puya,Shoby,Cabron)

Alaturi de Sisu

- Am decis ca maine in programul nostru sa predomine melodiile lui Sisu si Puya.Asa ca in transmisia de maine majoritatea melodiilor vor fii din repertoriul lor.Sper ca nu aveti nimic impotriva acestui lucru si sprijiniti initiativa!
- Fii si tu alaturi de Sisu! Sisu liber!
Mai jos aveti 2 clipuri reprezentative..

Sisu si Puya - Pune-i la pamant

Sisu si Puya - E foame de bani

vineri, 12 februarie 2010

Despre Sisu.. ?!?!

Prin intermediul lui Fabiano , am aflat cum sta treaba legata de Sisu , ce s a vb de el prin presa etc. Treaba sta in felul urmator: procesul intentat lui , se pare ca a rezultat cu 4 ani de inchisoare acum. Sentinta nu e definita, Sisu putand riposta. Deci nu e clara treaba daca intra sau nu . Pe unele site-uri scrie ca si Puya l-ar fii parasit.Stati calmi,nu este asa.O sa revin cu ceva comentarii cand aflu mai multe detalii cand am ceva concret. Tot ce trebe sa stiti e ca nimic nu e definitv.

Ce ti-ai dori NOU de la Radio Greu de Difuzat?

- Primim zeci de mailuri in care ne sunt sugerate unele chestii aberante , altele interesante. Unii doresc sa uploadam muzica pusa undeva spre download (niciodata!!) ,altii ne sugereaza sa marim hostul deoarece 70% din timp e sv full (aveti dreptate dar crede ne ca nu avem bani!!-dam destul de multi bani si acum + ca in urma acestui radio noi NU scoatem nimic,e facut pt cei ce asculta acest gen muzical; in comparatie cu unii ,pentru care deschiderea unui radio inseamna 'sa faca bani frate'). Suntem multumiti ca de-alungul timpului am promovat foarte bine (zicem noi) multi cantareti. Le multumim ascultatorilor care, spre bucuria noastra sunt din ce in ce mai multi. Am promis ca vom face un site .ro , O sa-l facem!!Incercam sa marim si hostul,incercam sa gasim un sponsor, cat de mic.Pe acesta cale,fac o precizare catre cei ce se ocupa cu hostingul(care trec prin nimereala si vad acest post), sauma rog, orice alta companie,site de specialitate,firma: poate ne faceti o oferta buna!!:)
- In ultimul rand, Va Rog sa lasati un comentariu cu ce ati dori imbunatatit la radio , ce nu va convine , cum ati dori sa fie pe viitor si asa mai departe.
- Multumim ca ne ascultati.. si ne chinuim sa va intoarcem favorul in fiecare zi (daca reusim sau nu, te rog scrie-ne intr-un comentariu!!!)
Am vrut sa dam totul pe fata,nu ne ascundem problemele in fata celor ce ne respecta.

duminică, 7 februarie 2010

Taraba de Hip-Hop (editia3)

  De ziua indragostitilor (din state) pe care o serbam si noi pentru ca se stie ca romanul e frate cu americanu inca de la filmele cu "Dolarii, aurul si aardelenii" noi avem alte treburi. Ne strangem in Goblin cu cd-uri, viniluri, casete, reviste pe care le vindem, le cumparam sau cu care facem schimb. De ce?Pentru ca suntem colectionari si pentru ca un album bun in format mp3 parca nu suna la fel ca pe suport fizic.
  Intrarea libera. Toata treaba incepe la ora 14:00 si se termina la ora 21:00. Vor exista standurile pe care le stiti deja daca ati fost la celelalte editii dar si doua aparitii noi. Si pentru ca stim ca o sa-ti fie sete o sa avem bere la 4 lei.
  Ne auzim duminica 14 februarie !!L a acest eveniment viniluri mele vor fi cu 5 pana la 30 de lei mai ieftine!!
- articol preluat de aici

ARCURI

Întrebare: Care este cea mai bună definiţie a globalizării?
Răspuns: Moartea prinţesei Diana!
Întrebare: Cum aşa?
Răspuns: O prinţesă britanică, având cu un amant egiptean are un accident într-un tunel francez într-o maşină germană condusă de un belgian, îmbătat cu wiskey irlandez, urmărită fiind îndeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Prinţesa a fost tratată de un doctor olandez cu medicamente americane. Şi chestia asta îţi este trimisă de un român, iar tu o citeşti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh într-o fabrică din Singapore, transportat cu vapoare de indieni şi descărcat de sicilieni, transportat din nou în camioane conduse de şoferi turci şi în final vândut ţie de evrei.

- mult mai multe detalii interesante AICI

La-Familia - Classic

Se pare ca prin martie-aprilie va aparea un noul album marca La-Familia. Dupa cum spune si numele albumului, va fii un album clasic. Mai multe detalii pe viitor.

Shoby live la UrbanGroove - Acum 10 ani

Adykt & Adverss & FaiboX - Momente gravate

TU-R > turnerul Spike & GuessWho in tara

Tu-r (aka www.tu-r.ro ) prezinta traseul ce va fii parcurs de Spike&GuessWho in toate orasele mari din Romania in concerte. Locatiile vor fii urmatoarele:
12.02: Constanta – Club Wish
13.02: Braila – Green Club
18.02: Roman – Club Save
19.02: Botosani – City Central
20.02: Suceava – Club Babylon
25.02: Craiova – Soho the Club
26.02: Pitesti – Club Zion
27.02: Rovinari – Club XS
04.03: Cluj Napoca – Club Ring
05.03: Sibiu – Club Kapital
06.03: Alba Iulia – E-Sensy Club
11.03: Baia Mare – Gold Time
12.03: Oradea – No Problem
13.03: Satu Mare – Club Insomnia
18.03: Brasov – No Problem
19.03: Bacau – Club Zebra
20.03: Focsani – Club Apollo
24.03: Arad – Club Space
25.03: Timisoara – Youtopia
26.03: Hundeoara – Club Mojo
27.03: Targu Mures – Club Apollo

Shoby in concert la Sibiu - Acum 10 ani (cu Bulgaru)

Shoby- Pentru ca anii trec

marți, 2 februarie 2010

Smiley si Cheloo - Plec pe Marte

Surprinzatoare colaborarea.Insa melodia, cred eu, este destul de reusita:

Sisu & Cabron & Puya - Gangsta skeet (Teaser)

Concert lansare album Bitza - Goana dupa fericire ( Club MAXX - 7 februarie )


Pe 7 februarie de la orele 19 ne vedem in club Maxx pentru concertul de lansare a albumului “Goana dupa fericire“!
- In deschidere veti avea parte de un recital Maximilian, urmand ca Bitza sa fie insotit pe scena de Dj Faibo X, Raku, Artanu, Pupe (Vita de Vie), Mario si alti invitati surpriza. Se va canta cu band pe spate (Dj - tobe - chitara - bas).
- Intrarea va fi 15 RON.
- Adresa club Maxx: in Regie, pe Splaiul Independentei #290.
- Pentru rezervari: 0722 647 337
NU UITATI: joi, 4 februarie - “Goana dupa fericire” - cu Gazeta Sporturilor! 13 trackuri, colaborari cu B-Real (Cypress Hill), Holograf, Young De, Artan, Maximilian si Mario.
- Maine, de la ora 11.00, Bitza apare pe gsp.ro , la o sesiune pe net, live, pentru intrebari legate de noul meu album, “Goana dupa fericire” si nu numai. Tot maine, de la aproximativ 19.00 este invitat invitat la “Rai da` buni”, cu Mihai Morar, unde o sa cante “Numele tau”.
-sursa aici
-Puteti vizualiza cel mai noul Clip al lui Bitza:

luni, 1 februarie 2010

Shoby & Lala - Ce poti sa imi dai [HD]

Noua colaborare dintre Shoby si Lala a rezultat:

Shoby - Mai greu de difuzat

Un album mult asteptat,ce va revolutiona sound-ul romanesc prin beaturi si versuri(va asigur). Data aparitiei nu se stie cu exactitate, insa luna aceasta,maxim cea viitor cu siguranta va iesi.Pentru cei ce nu au auzit inca bacata din material, o puteti viziona aici:

Cedry2k - Poezie Balistica



Un CD exceptional.Comentariile nu-si mai au rostul.Un album de nota 10, in stil Cedry2k.
Il puteti cumpara de AICI

Sisu- Vacanta in Mexic



"Vacanta in Mexic" se intituleaza cel de al 2-lea album solo din cariera lui Sisu. Albumul contine 16 piese.Colaborarile sunt diverse.
Va sfatuim sa il cumparati de AICI

Pentru cei ce au site-uri si doresc 'colaborare'

Pentru cei ce au site-uri sau ma rog, pagini web ce au cat de cat legatura cu radioul si doresc sa facem schimb de bannere, cu toata placerea. De asemenea, multumim celor ce ne pot ajuta cu publicitarea pe orice canal: hub,site,blog,etc.
Cei care doresc, lasati aici site-ul vostru (o adresa de contact) si va vom contacta

Bun Venit!

Incep prin a va zice bun venit.
Dupa cum probabil stiti si ati vazut din descrierile de pe diversele site-uri, Radio Greu de Difuzat este un radio ce emite numai hip-hop (romanesc) , 24/24h . Postul a inceput sa emita de aprox 2 ani. In 'spatele radioului se afla' cam 3 baieti , destul de multa munca , rabdare si ceva bani(DE DAT). Suntem in colaborare cu destule trupe de hip-hop ( Codu Penal , Il-Egal , etc) si diverse site-uri din categoria HH. Toate acestea ne-au facut sa devenim cel mai mare radio din Romania de acest fel. Le multumim ascultatorilor, incercam sa satisfacem toate felurile de preferinte muzicale din alea HH-ului.
Speram sa o tinem asa si mai departe ( din partea noastra sigur se va intampla asa). Restu.. tine de ascultatorii nostri.
Am fii recunoscatori daca v-ati lasa aici ceva din impresiile pe care vi le-am facut cu acest post de radio. Sau sugestii, sau injuraturi sau ce vreti voi. Pana la urma fiecare cu poftele lui.
Va rog sa nu aduceti critici asupra acestui Blog( va e facut nasol ,sau fac nu ne-am batut capu->>>DEJA AVEM DESTULE PE CAP)!! REPET, SITE-UL DE BAZA VA FUNCTIONA CAT DE CURAND. VA VOM ANUNTA DESCHIDEREA LUI!!
Pace si spor la Comentat!