Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

marți, 31 august 2010

Sisu feat. Pacha Man - Rude boy (Video)

romaN - 3 Minute

Am difuzat cateva melodii de ale lui pe radio si mi am primit unele reclamatii ca de il pui. Uite ca il pun pt ca stie ce vrea sa zica. Daca ai de facut vreun cometariu ,daca iti trece prin gand sa zici "ia uite l si p asta cum canta", mai bine abtine-te

Wyclef Jean - Hip hop industry

joi, 26 august 2010

..despre Shoby & album

  Multi mi-au reprosat ca nu am mai dat nicio informatie de ceva timp despre Shoby. Iata ca a venit si vremea aia.. Am vb cu el,omu era acasa.L-am intrebat de album ,mi-a spus ca este apoape gata, insa se mai lucreaza / inlocuiesc unele melodii. Despre videoclipuri,ca multi vreti sa stiti asta,vor iesi 5 , exact cate a zis si el. De ce nu au iesit la timp? Unele din motive ar fii astea: 1- ganditi-va ca omu si-a luat si el putina vacanta. 2- ganditi-va ca lucreaza si la albumul sau solo si la albumul marca Codu Penal + ce mai ajuta si pe alti baieti. 3- ganditi-va si la partea financiara. si 4(asa de la mine)- multi dintre voi sincer nu stiu de ce au atatea pretentii sa iasa exact la timp cand voi (ma rog,unii din voi) n-ati fost in stare sa dai 20 ron pe albumul trecut. Treaba asta e consumata,nu mai are rost sa o discutam. Ce ati vrut sa aflati,ati aflat. O data exacta de lansare nu mi-a precizat.
  Totusi ca bonus pt cei ce n-au uitat,sapt viitoare veti auzi la Radio Greu de Difuzat 2 noi melodii de pe noul album (o sa va anunt in mass-uri cand).
  Sper sa fii inteles ce am vrut sa spun mai sus ,iar daca aveti ceva de comentat , comentati cu cap si civilizat !mersi

Spike - Realitate ( Videoclip)



Concert NIMENI ALTU - BRASOV - 10 septembrie

  Nimeni Altu va concerta (impreuna cu Fanas si Dj Em ) in Brasov pe data de 10 septembrie, in club Xen . Pretul de intrare va fii de 20 RON .

Sangre – Eternia

A ieşit albumul Sangre. E vorba de noua formulă Hades Records compusă din Maerry (fost membru KST) impreună cu Keri. Albumul se numeşte Eternia, e gratis la DOWNLOAD, iar pentru colecţionari există o ediţie limitată pe Magazinul Hades
 LINK DE DOWNLOAD AICI

   Sursa informatiei: www.hiphop.md