Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

joi, 30 septembrie 2010

Shoby implicat intr-un grav accident rutier

De ultima ora: Va rog sa nu mai credeti ce spun toate ziarele,pentru ca stiti si voi ca ziarele mananca cacat mult. O sa va dau informatii in decursul zilei de azi ,dupa ce voi vb cu el.

"Mădălin Drăgan, unul dintre soliştii trupei hip-hop Codu' Penal, a fost implicat într-un grav accident la Ploieşti. În urma impactului o femeie însărcinată a murit, iar o alta a fost grav rănită. Maşina condusă cu viteză de solist a intrat în autoturismul în care se aflau cele două femei. Cântăreţul, al cărui nume de scenă este Shobby, era băut, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Accidentul a avut loc la ora 08:00, pe podul care face legătura între Gara de sud din Ploieşti şi ieşirea către Bucureşti
Şoferiţa însărcinată în şase luni conducea o maşină Dacia. Ea nu a oprit la semnul stop amplasat la intrarea pe podul Drăgan. Cântăreţul, aflat la volanul unui Renault înmatriculat în Bulgaria, se îndrepta spre Bucureşti în momentul maşina femeii a intrat pe banda sa de mers. Drăgan nu mai putut evita impactul. Femeia a fost grav rănită în urma coliziunii, a fost preluată de o ambulanţă, dar la scurt timp a murit la spital.

Shobby ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, fiind oprit de un jandarm, susţin unii martori ai accidentului, citaţi de Mediafax. Mădălin Drăgan avea o alcoolemie de 0,99 la mie în aerul expirat
"
Ce zice Shoby si video de la locul accidentului vedeti in clipul de aici: http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/58859/Unul-din-membrii-trupei-Codul-penal-implicat-intr-un-accident-rutier/

-- Cel putin asa spun ziarele.O sa revein pe parcurs sa va mai dau informatii despre starea lui si poate ,daca e cazul, adevaratul motiv al accidentului. Comentariile va vor lasati-le la acest post,nu in chat.

miercuri, 29 septembrie 2010

LA FAMILIA - PESTI MICI ( Videoclip )

Joi, 30 Septembrie, ora 23:30 in premiera pe Libertatea.ro si Monden.info noul videoclip La Familia: Pesti mici ! Geana pe situri !

luni, 27 septembrie 2010

Cabron - Te iau - daca vreau

vineri, 24 septembrie 2010

Mr. Levy(Cainele aka Soldat) - Superstar (Videoclip Oficial)

Promo | Bani Gheata (CASH) & THE OUTLAWZ - in curand

promo produs de Bani Gheata DE LA BANDA (CASH)
23 septembrie 2010...videoclipu' piesei Traficant Legal va aparea in curand si il are ca invitat pe Yung Noble (The Outlawz) ramaneti prin zona(urmarim ca sa nu fim urmariti) iar pt aia de au ramas prin 1985 Purtati'va Crucile

Neoficial - In cautarea fericirii

Rappa feat. Sarkastik si Pata - In Bucuresti Ca-n Chicago

Vescan & Ligia – Crazy Life (Full Ep)

Ep-ul ”Crazy Life” semnat Vescan & Ligia se poate cumpara/asculta/downloada de pe site.auditie placuta

sâmbătă, 18 septembrie 2010

Mario V - Liber Pe Pamant (cu Caddillac)



Melodia poate fii downloada de aici

SI



Melodia poate fii downloada de aici

joi, 16 septembrie 2010

Skizzo Skilz - Romania e Ghetou




(personal nu sunt de acord cu titlul acestei piesa. Romania nu e un ghetou. Romania e frumoasa,cei ce o conduc o fac ca sa para in ochii nostrii un ghetou)

luni, 13 septembrie 2010

Interviu trupa Ultraj

01) Salut si bine v-am gasit pe Blogul RGDD.
Hai noroc ! Apreciem intentia si multumim totodata.
02) Cine sunt Ultraj ? De ce Ultraj si cum ia « nastere » trupa ?
Ultraj e o trupa de hip-hop din Sibiu alcatuita din 3 MC (Akim, Bachus, Greu),trupa care a luat nastere de mai bine de 4 ani. Ne-au unit aceleasi principii si teluri care se invart in jurul ideii principale de a face hip-hop.
03) Cum si-a inceput cariera fiecare dintre voi si ce planuri de viitor aveti fie ca trupa fie ca proiecte solo ?
Pai am inceput cu inceputul,normal. Am facut versuri peste versuri,am selectat ce a fost mai bun. Am facut rost de niste instrumentale,in acea perioada (la inceput) din Tg. Mures. Apoi am inceput sa lucram cu Atma, cu care inca continuam munca. Instrumentalele sunt facute la el in studio pe baza ideilor noastre. Versurile ne apartin (fiecare isi face strofa iar la refren lucram impreuna). Pana acum am facut un album,iar momentan lucram la cel de-al doilea. Pana acum nu am realizat niciunul dintre noi nici un proiect solo si nici nu avem intentia. Ne concentram pe ceea ce facem impreuna.
04) Ce imi puteti spune despre albumul “Bun sau rau” ? De cine e produs, ce invitati are si cata munca se ascunde in spatele lui ?
Albumul contine 14 track-uri. Este produs de noi in colaboare cu Atma. Inregistrarile cat si instrumentalele s-au facut la Atma, dupa cum am mai precizat. Este un album complex, continand piese cu subiecte diverse. Putem spune ca se poate observa o unitate intr-un haos, in sensul ca desi am abordat o gama larga de subiecte se poate observa clar stilul nostru, amprenta proprie. Colababorari am avut cu Aneea, Dada, Weed, Sakdat (Smoke Parody). Nu am tinut neaparat sa colaboram cu multa lume deoarece am avut in prim plan piesele noastre propriu-zise, asta pentru a se vedea clar ceea ce facem. Momentan lucram la cel de-al doilea album pe care o sa avem multe colaborari si un clip realizat ca la carte. Cat despre munca... este multa munca. Nu e usor sa scoti ceva bine realizat. Insa satisfactiile ulterioare iti refac puterile si chiar ti le sporesc.
05)Ce aduce nou Maxi single 'Viata Ta' fata de primul album lansat de voi 'Bun sau Rau'?
Pai tot ce tin de sound,texte,interpretare sa zicem asa ne-am mai perfectionat,plus cateva colaborari Kaye Owe(Bucuresti),Micronologie(Franta) si D.D.G.(Sibiu).
06)Am inteles ca ati cantat in Franta mai exact in Rennes,cum v-a primit publicul de acolo?
Publicul a fost excelent,ne-am simtit extraordinar,a fost un festival foarte mare la care au luat parte 30.000 de oameni,show-ul a durat 30 de minute,a fost misto.
07)Aveti un site,myspace unde se pot gasi mai multe informatii despre voi?
Da exista un site oficial al trupei www.ultraj.ro sau pe www.myspace/ultrajsb
08) Pe final aveti un mesaj pentru cei ce citesc acest interviu ?
Sustineti miscarea hip-hop! Fiti voi insiva! Toate cele bune!

Pentru a va convinge,va punem spre download 2 piese noi ale baietilor, colaborari foarte bune.
- Prima piesa : Ultraj ft. Micronologie - C'est la vie - o puteti downloada de aici
- A 2a piesa : Ultraj feat. Kaye Owe - Implicatii emotionale - o puteti downloada de aici

Spor la ascultat !

Melodii noi - Neoficial

Inca 2 melodii de la Neoficial al aparut pe piata. Prima dintre ele se numeste : Neoficial feat. Stagiar(VremTot) & Xelys - Ce vrei de la viata ( poate fi downloada de aici ) si Neoficial feat. Implikat cu Stagiar - Fantezii ( poate fi downloada de aici )

joi, 2 septembrie 2010

Codu Penal & Iony - Va fut in gura | Melodie noua!

Maine seara voi pune pe youtube , voi difuza la radio si voi pune pe toate site-urile de genu o noua melodie : Codu Penal & Iony - Va fut in gura .
Va rog sa nu incercati sa repuneti pe youtube filmul ce-l voi pune la piesa, deoarece va dau report si o sa va plangeti iar la mine sa-mi spuneti ca ati ramas fara cont de youtube pt copyright.
Pentru cei care au site-uri / bloguri / etc , ne-ar fii de ajutor daca ati posta si voi postul ce-l voi pune eu.
Mersi si fiti cu ochii pe blog maine in jur de ora 20 - 21 cand voi pune noua melodie !

Cabron & Alex Velea - Prea repede , prea greu