Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

sâmbătă, 30 octombrie 2010

despre Shoby

O noua ancheta , inca 30 de zile arestat. Asta s-a intamplat cu Shoby la infatisare.

vineri, 29 octombrie 2010

Ad Litteram feat Angeles - Ganduri de Noiembrie

Don Baxter - Intro (Ce zici !?)

Implikat - Pe insula noastra




O puteti downloada de aici

miercuri, 27 octombrie 2010

Sisu la Sindicatul Berii..

- Nu mai stau ca sa postez aici cele 2 video-uri. Puteti intra foarte simplu pe http://www.sindicatulberii.ro/component/content/article/133.html si acolo veti avea parte de clipurile in care puteti asculta o buna parte din noile melodii ale lui Sisu Tudor si prietenilor sau + alte informatii care pe unii ii intereseaza.

Junky - Tu Nu Vezi (cu Maximilian )

vineri, 22 octombrie 2010

Playlistul orelor de Reggae:

- Damian Marley - Patience
- Alborosie - Herbalist
- Collie Buddz - Bun down di system
- Kimany Marley - Warryors
- Julian Marley - Boom Draw
- Busy Signal - The days
- Milion Stylez - Miss fatty fatty
- Damian Marley, Stephen Marley & Buju Banton - The Traffic Jam
- Mt Eden Dubstep - Sierra Leone
- Kid Cudi Faet. Collie Buddz - Day N Night (Official Remix)
- Subcarpati - We a bun
- Damian Marley Nas - Road To Zion
- Hanouneh - New Zion
- The Streets - Blinded By The Light (Kidulthood)
- shaggy-mad_mad_world_featuring_sizzla_and_collie_buddz
- Cainele aka soldat - Si_cand_plang_eu_rad

Cam astea sunt cateva mel reprezentative care au rulat astazi in acesta emisiune. Sper ca va placut cat de cat. Problemele care au fost ( ca a picat radioul de cateva ori nu au fost de la noi,ci de la firma de net.Ne cerem scuze insa asta e,daca asa s-a nimerit chiar azi). Daca doriti sa luati legatura cu omu' care s-a ocupat de acesta emisiune,un id de contact de-al lui este lion_of_sion@yahoo.com .
Va rog sa ne lasati comentariile voastre asupra acestei emisiuni!

In acesta seara in jur de orele 20:00...

...vom da start la noua emisiune in care am precizat in ultimul post ca va fi pusa numai muzica raggae + dubstep [daca o sa fie cazul,vom difuza la cerere si muzica hip-hop clasic]. Rog toti cei carora le place acesta muzica sa intre,sa asculte ( preferintele dvs muzicale vor fi puse,poate o sa puteti intra sa vorbiti cu cel care se va ocupa de acesta emisiune,Selecta) si sa-si anunte si prietenii sa asculte o emisiune cu muzica gen chill ! Asadar va asteptam sa ne ascultati in jur de ora 20:00 - 20:30 !

joi, 21 octombrie 2010

2 ore de muzica raggae,dubstep,etc

-Ne-am propus sa mai diversificam programul si sa introducem si o asemenea emisiune cu acest gen de muzica,care va fi prezentata de un baiat,ce va v-a asculta preferintele si v-a vb cu voi.
-Emisiunea se va tine intr-una din zilele acestui weekend
-Va rugam sa va spuneti parerea asupra acestei decizii!

luni, 18 octombrie 2010

Diamond Studio

Mixaj , orchestratie , creatie muzicala , inregistrari ? Ai nevoie de toate sau vreuna din ele? Atunci te sfatuim sa alegi DIAMOND STUDIO ! De ce? Pentru ca aici gasesti tot ce ai nevoie in a-ti face proiectul muzical cunoscut si de cea mai buna calitate! Viziteaza site : http://www.diamondrecords.ro/

duminică, 17 octombrie 2010

Bani Gheata - 2 melodii noi :

- Bani Gheata aka CASH nu sta degeaba si ne aduce spre supriza multora 2 piese noi noute:
Prima se numeste Stou Biz,si este cantata alaturi de Original Golan si se poate asculta aici :


Cea de-a 2 a piesa se numeste Pedepse Grele si este cantata alaturi de O.G. & Xerol si se poate asculta aici:


Spor la ascultat si nu uitati: sprijiniti-l pe CASH,este singurul om care i-a adus Romaniei o recunoastere pe plan mondaial dpdv mondial ( aparitia pe video-ul melodiei FLAGS , featurile ce vor aparea impreuna cu trupa The Outlawz,etc )

Tony Batranu - High Class ( Album 2010 )

- <High Class> este primul album lansat de Tony Batranu si poate fi downloadat gratuit de pe site-ul sau personal. Printre invitatii ce participa pe album se numara: Shoby , Iony, Honey, John Diamond, Chica Con canna, Morano, Dizzy, Bad Boy Bruno, Grasu XXL. Site-ul de unde puteti downloada albumul este acesta: http://www.tonybatranu.ro/

Karie - Mi-e lene feat. Lazy & Mr. Levy

marți, 12 octombrie 2010

Naughty By Nature feat. Bilal - "FLAGS" ( cu Bani Gheata )


BANI GHEATA (CASH) apare la 1:17 - 1:20 . Meria respect. Comentati CLIPUL, producatorii verifica evolutia lor,unde e apreciat -mesaj de la sursa. Nu oricine a ajuns sa ne reprezinte asa "sus".
-Repet,dati comentarii la clip,nu numai aici. si ii rog pe toti cei cu bloguri,situri de genu sa-l promoveze mai departe.multumim

duminică, 10 octombrie 2010

Interviu A PLUS

01)Salut si bine te-am gasit pe Blogul RGDD.
-Salut…Apreciez intentia.
02)Spune-ne ceva despre tine.
-Pai ma numesc Andrei aka A Plus,sunt din Bals,judetul Olt,am 20 de ani,si altceva despre mine ca persoana nu stiu daca ar interesa pe cineva sa stie.
03)Cum ti-ai inceput cariera si ce planuri de viitor ai?
-Am inceput mai mult in joaca pe la 16 ani…atunci ascultam hip-hop cam de 4 ani sa zic eu.Dupa care cu timpul a inceput sa devina mai mult decat un hobby,si intre 17 si 18 ani am inceput sa pun pe foaie idei ceva mai palpabile,si tot cam atunci mi-a venit si ideea unui album.Acest album a fost gata abia acum 3 saptamani,deci nu prea m-am grabit deloc cu el.Momentan am inceput incetul cu incetul sa lucrez la al doilea material,care va fi un EP,dar nu pot da o data exacta,cand acesta va fi gata.EP-ul va deschide "apetitul" ca sa zic asa,pentru albumul 2,care este planificat pentru sfarsitul anului 2011.
04) Ce imi poti spune despre albumul “Semnale de Alarma” ? De cine e produs, ce invitati are si cat a durat cu totul pana sa fie gata ?
-Pot spune ca munca efectiva la acest album a durat cam 2 ani…cu tot cu alegerea atenta a versurilor,trecerea prin “filtru”,alegerea unui instrumental,dupa care schimbarea lui chiar in ziua urmatoare,a fost un fel de du-te vino,dar pana la urma a iesit ok,zic eu.
Albumul e produs in intregime de mine,iar invitati nu sunt,spre surprinderea unora,pentru ca m-am gandit foarte tarziu la asta,iar oamenii cu care voiam sa colaborez erau si ei ocupati cu materialele lor solo la momentul respectiv,si am zis “asta e,daca e material solo,atunci solo sa fie”.Albumul a fost inregistrat integral la Beastsounds in Brasov,iar mixul si masterul a tinut de baietii de acolo,Acid,Mixu,Maeditus.Continte 13 piese,inregistrate in urma a 3 vizite la studio,in decurs de vreo 5 luni.Materialul poate fi descarcat gratuit de pe http://www.fileshare.ro/10541345760.7 ,dar si cumparat de la id-urile ammu192 sau andreyro2005,acesta fiind al meu,pentru a evita vreo confuzie
.
05)Cum vezi hip-hop-ul din Romania la momentul actual?
-Sincer mi se pare ca hip-hop este,si de calitate chiar,dar lipsa promovarii face ca acest lucru sa fie in zadar,pentru ca degeaba faci muzica buna daca nu o asculta mai mult de 5 persoane pe zi.Chestia e ca netul isi face bine treaba,dar fara ca radioul si TV-ul sa dea o mana de ajutor,tot nu e de ajuns pentru o promovare completa a unui artist,fenomen,miscare etc.Unii s-ar putea sa ma contrazica dar asa vad eu lucrurile
06)Ai o adresa de myspace sau vreun site unde se pot gasii mai multe informatii despre tine?
-Am un profil pe myspace cam de un an si ceva www.myspace.com/apluspsihovandalul .
Aici incarc piese noi si postez informatii cand e cazul

07) Pe final ai un mesaj pentru cei ce citesc acest interviu ?
-In primul rand,ascultati ceva pentru ca va place,nu pentru ca e la moda,sau pentru ca asculta toti prietenii vostrii.In rest,sustineti miscarea,ca are nevoie in momentul de fata.
Numai bine !

Interviu DUDU

01)Radio GDD: Salut, Dudu! Multumesc pentru acceptarea acestui interviu si felicitari pentru albumul pe care l-ai scos!
Dudu: Salut ! , si eu iti multumesc de 2 ori
02)Radio GDD: Pentru inceput, spune-mi te rog mai multe despre tine, despre cum ai inceput si ce te-a facut sa te apuci de muzica.
Dudu: poi asa 2 -3 cuvinte despre mine : , sunt calm, sociabil, glumet, de treaba, dilau :)) , asa .... totul a inceput prin septembrie - noiembrie 2007, de la o sticla de bere la pet, si nu pot sa zic ca am fost in mare parte inspirat de cineva.. adica gen, am ascultat anumiti artisti si am zis gata si eu pot. nu, ma prosteam cu un prieten, am scris niste versuri pe care daca acuma le-as citi as rade de numa iti dai seama , si prietenul meu Prolix din trupa E.T.A. avea scule, eu ii trimisesem pe mess ce am scris , el mi-a dat un instrumental si apoi m-am dus la el de am tras piesa, (instrumentalul este pe album piesa 7 "sesiune de studio" doar ca astea clar nu's textele alea
03)Radio GDD: Cum se numeste materialul pe care l-ai scos, cam ce colaborari planuisei pentru el si cam cate ti-au reusit ? Stim cu totii cat este de greu sa aduci oameni mari pe piese, acum la inceput!
Dudu: "Notiuni Clare" se numeste albumul, la productie i-am avut pe Neb1, E.R.U., Mc R.A.M. cu un instr. , eu si 2 de pe net. pff imi planuisem tot felu de colaborari 80% din ele mi-au reusit dar nu-mi pare rau, au fost oamenii potriviti la locul potrivit (vorba aia)
04)Radio GDD: Multa lume are impresia ca Hip Hop-ul la noi se duce in jos... tu ce crezi ?
Dudu: io cred ca se duce ..... din cauza ca televiziunile nu difuzeaza cate putin din fiecare, acuma daca ai auto tune si esti asa mai tehno gata esti ascultat si difuzat, oricum un ascultator de hip hop stie el unde sa caute sa asculte ceea ce-i place.
05)RRadio GDD: Ai prefera o mana de fani care sa te asculte mereu si sa fie sinceri sau multi si sa nu aiba aproape nici o treaba cu fenomenul !?
Dudu: zic si eu cum a zis si Smokey intr-un interviu: Care fani ? aici nu exista fani, sau cel putin io nu pot sa zic ca am sau as putea avea, oameni care asculta sunt, preteni, cunostinte si oamenii care au habar, de restu ce sa zic... sanatate la multi ani :P
06)Radio GDD: Ce parere ai despre promovarea OnLine !?
Dudu: e singura cale sa mai auda si de noi cineva inafara de cei din lista de mess sau de pe la prieteni :P si parerea mea, e ce'a mai buna metoda, si tin sa multumesc pe aceasta cale tuturor site-urilor care ne sustin si promoveaza !
07)Radio GDD: Ai un model pe care-l urmezi !? Te inspiri de la diferiti artisti sau ai propriul tau film ?
Dudu: poi singurul model sunt eu si ceea ce vad, traiesc, simt, mai si visez ca na.. asa-i frumos in romania .. macar atat :P
08)Radio GDD: Dupa cum am spus si mai sus, ai deja un album scos, cum a reactionat lumea la el ?
Dudu: din cate am vazut pe site-uri si auzit de la lume.. e primit bine, avand in vedere ca-i primu material, chiar sunt foarte multumit si tin sa multumesc celor ce asculta si apreciaza !
09)Radio GDD: Te gandesti sa mai lansezi ceva sau deja muncesti la un proiect ?
Dudu: deja lucrez la un EP in colaborare cu prietenul meu Zapu , si acuma imi pregatesc instrumentalele si colaborarile pentru albumul 2 de care o sa ma apuc anul viitor cu texte inregistrari.. etc.
10)Radio GDD: In afara de muzica, cu ce te mai ocupi ?
Dudu: inafara de muzica imi caut de lucru :)) ca asa nu rezolv nimic

11)Radio GDD: Un site unde te-ar putea gasi doritorii pentru a te asculta ?
Dudu: poi pe site-urile care se ocupa cu asa ceva pe... myspace.com/dudusarcastic, youtube... radio greu de difuzat bine'inteles
12)Radio GDD: Multumesc pentru timpul acordat si ne auzim cu noutati !
Dudu: mersi si eu si doamne ajuta !

sâmbătă, 9 octombrie 2010

BULGARU FEAT CLAW - ROMANIA PE REVERSE

- Pentru toti cei care sunt cu noi :

vineri, 8 octombrie 2010

LA MULTI ANI SHOBY !

La multi ani Shoby ! Iti doreste toata echipa si prietenii la implinirea varstei de 30 de ani!

- Si nu uita :
"De la un vis nebun , album dupa album ,
V-am dat pana acum , nu m-am oprit din drum ,
Am devenit Batran, Dar mai am multe sa spun!! "

duminică, 3 octombrie 2010