Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

vineri, 25 februarie 2011

Pedepsa lui Shoby..

...asa cum am aflat si eu de la Cabron e de 5 ani. Azi noapte s-a declarat. Daca e ceva eronat in perioada ,imediat va voi anunta -insa nu cred-. Deci Madalin Dragan Ionut a fost condamnat la 5 ani de puscarie pentru fapta ce-a savarsit-o.
Te asteptam afara,Shoby!...

33 de comentarii:

  1. FRATE CE RAU IMI PARE...JUR..5 ANI? FCK CPS!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa iasa repede ;) gaborii astia sunt niste fututi

    RăspundețiȘtergere
  3. pacat..sper sa treaca cu bine si cat mai repede sa iese..:)

    RăspundețiȘtergere
  4. pff 5 ani? lejerrr ..pt ca a fericit un copil nenascut sa mai traiasca in romania :d

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa Metrea ca timpul o sa treaca;)

    RăspundețiȘtergere
  6. 5 de rabadare si dupa aice-ya Shobyy
    Aratale ce inseamna hip hop adevarat
    te astept cu Respect :D
    Pe ViatA

    RăspundețiȘtergere
  7. ma baieti si eu sant fan codu' penal, fan shoby, dar sa o luam pe aia dreapta... a gresit, si-a recunoscut vina sa multumim macar ca nu i-a dat mai mult. si oricum daca se va purta bine poate il vor elibera mai devreme. Nu mai acuza-ti politia, shoby nu a furat ca sa zici ca o facea ca sa puna ceva pe masa, a omorat ceea ce este grav.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu conteaza pe cn a omorat...oricum a scutit pe unu sa se mai nasca in tara asta de cacat.
    Totul va trece, el o sa iasa, iar noi o sa ne bucuram de hip-hop-ul pe care o sa-l faca...
    Respect fratioare! HF!

    RăspundețiȘtergere
  9. Au murit amandoi, si mama si copilul? As vrea sa situ mai multa informatii, daca stiti ceva postati aici! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  10. A uracat beat la volan si in accidentul care l-a facut au murit amandoi...mama si copilul nenascut. Copilul nu mai avea mult pana sa se nasca. Din cate stiu tatal copilului nenascut a jurat razbunare.(Ceea ce am auzit si eu la stiri)...Parerea mea este ca pedeapsa ar fi trebuit sa fie mai mare, deoarece au murit doua persoane chiar daca una dintre ele era nenascuta.
    bft!

    RăspundețiȘtergere
  11. SE PUTEA INTAMPLA ORICUI .GHINIONUL LUI A FOST CA A BAUT .POATE IESEA ALTFEL.NU ZIC CA E NEVINOVAT DAR DUPA CUM STIM CU TOTI SITUATIA DRUMURILOR SI A SEMNELOR DE CIRCULATIE IN ROMANIA SE PRODUC ACCIDENTE INEVITABILE ,INDIFERENT DACA AI BAUT SAU NU DACA ESTI IN MOMENTUL NEPOTRIVIT LA LOCUL NEPOTRIVIT .PACAT EU CHIAR MA BUCURAM PT SHOBBY CA A CONTINUAT IN CARIERA LUI MUZICALA .SPER SA FIE TARE SA AIBA PUTEREA DE A REZISTA SI SA SE INTOARCA RPD ,

    RăspundețiȘtergere
  12. astea aproape 4 luni care a stat in inchisoare se scad din astea 5 ani ?

    RăspundețiȘtergere
  13. frate nasapa pt shoby nu poate sa mai faca nimic recurs ceva ?/?, imi pare sincer rau RESPECT SHOBY

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu pot sa cred....te asteptam afara shoby!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Macar o sa scoata bulgaru albumul?

    RăspundețiȘtergere
  16. in primu rand i-a dat 5 ani ..daca se poarta frumos ii mai scade din pedeapsa.. parerea mea :) .. si plus de asta aia n-o respectat indicatoru STOP ! vinovatia lui a fost ca o baut !

    RăspundețiȘtergere
  17. pacat :( shoby te asteptam afara cu forte noi,ne pare sincer rau

    RăspundețiȘtergere
  18. sunt student la drept su cunosc bine ceea ce a facut el...fratiilor stati linistiti...ptr buna comportare va face in jur de 2 ani jumate, 3 ani cel mult....rabdare farate....fii cuminte acolo....si va fii bine;)....respect Shoby

    RăspundețiȘtergere
  19. 3 ani ,atat face ,nici mai mult nici mai putin ..respectele mele ,Shobby si altadata sa se uite si pizdele astea care se vad soferite ,la volanu pulii mele.

    RăspundețiȘtergere
  20. sincer acuma sa fim totusi..faptele trebuie platite.a omorat o femeie si asta inseamna ceva..nu se poate uita

    RăspundețiȘtergere
  21. 5 ani inseamna 3 ani si 2 luni -5 luni care deja s`au dus...asta dak nu la recurs o sa ia mai mult ca mai putin nu cred...cred despre accident...e ACCIDENT....si nu e OMOR (crima) ca sa ia 20 de betze....asa se da la asemenea infractiune...asta pt aia care primesc...sau ati uitat cum restu MUTA SI ZEBRA ?! ca cik putea sa ti se intample si tie..pai puteai sa fi tu ala care facea accidentu...sau voi credeti ca la puscarie e misto ? sa ai pe constiinta asa ceva e misto ? ..aia 5 ani sunt kkt pe langa ce e in sufletu` lui...cu toata vina care o are pe suflet..deci Plm...cum am mai asteptat te astept si pe tn acasa..

    RăspundețiȘtergere
  22. Toti cu treaba asta " Prea putin, au murit doua persoane, a scapat usor! " frate, daca nu stii in ce circumstante s-a produs accidentu, si toate detaliile care au ajuns in sala de judecata, nu mai zice ca-i prea putin sau detalii de genu asta! Poate chiar din contra, e prea mult...

    RăspundețiȘtergere
  23. "alcoolul si drogurile erau de vina"...nu el,deci e ok 5 ani pt. ce a facut

    RăspundețiȘtergere
  24. aviz pt unii comentatori....ce-ar fi daca si nevestele voastre si viitori vostri copii sa aiba aceeasi soarta ca familia asta distrusa...si sa va vad atunci daca tot asa comentarii idioate veti da....???????????????????.

    RăspundețiȘtergere
  25. bhey chiar daca a gresit stati linistiti k pedeapsa data de niste judecatori nu e nimic fata de durerea lui din suflet..pot spune ca atunci knd a facut accidentul si eu eram gravida in 8 luni si sincer m.am gandit ca si mie mi se poate intampla asa ceva..dar orice om greseste..important e sa stim sa iertam si acum are nevoie de sustinere din partea prietenilor..oricum sa fie sigur ca lumea il asteapta afara..

    RăspundețiȘtergere
  26. R3sP3cT sHobY!!! Nu`L Mai cRitiCati credeti ca lui nu ii pare rau???....a FoSt o Greseala adik` nu a vrut sa omoare pe nimeni!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. unde il putem vizita??la ce penitenciar e inkis??

    RăspundețiȘtergere
  28. sa ii fut pe aia cu sentinta lor cu tot
    alti omoara pe trecera de pietoni si scapa doar cu o amenda
    si shobby ii da 5 ani.
    macar daca trecia peste traian basescu atuci era erou

    RăspundețiȘtergere
  29. LASATI MUZICA SA VORBEASCA!

    http://youtu.be/HZlY2JZYf2Q

    RăspundețiȘtergere
  30. ba astea care al acuzati retardati distrus voi nu stiti ce anseamna pobleme cu gabori ati loat si voi o amenda si gata vad dati rotunyi cred ca gin cauza la shaormele din voi la huidu ce de morti luli nui face nik bagamias pula-n morti lui ca ala a oamorat si el aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stai ca nu ati inteles pe shobyy au vrut sal lege sa nu le mai spuna lucrurilor asa cum trebuie spuse

    RăspundețiȘtergere
  31. habar nu aveti ce e aia circa sau cum e sau cum e sa fi batut de gabori ca nu iei fatele lor sa scape alti eu am trecut prin circa nu ma dau rotund dar uite sati arat ca esti facut asa la norma pe pamant te uiti cam mult la stiri ba keny dar sa ne zici si noua cum sa terminat ultimul episot din tom si jery

    RăspundețiȘtergere
  32. liberare usoara shobyy te asteptam acasa si sa sti ca si in Germania esti ascultat eu traiesc aicea si am prieteni nemti care te asculta liberare

    RăspundețiȘtergere

comenteaza: