Asculta RADIO GREU DE DIFUZAT dand click pe ACEST LINK !
Pentru cei ce au nevoie de studio pt inregistrari,etc, va sfatuim sa apelati la Diamond Studio

luni, 1 februarie 2010

Bun Venit!

Incep prin a va zice bun venit.
Dupa cum probabil stiti si ati vazut din descrierile de pe diversele site-uri, Radio Greu de Difuzat este un radio ce emite numai hip-hop (romanesc) , 24/24h . Postul a inceput sa emita de aprox 2 ani. In 'spatele radioului se afla' cam 3 baieti , destul de multa munca , rabdare si ceva bani(DE DAT). Suntem in colaborare cu destule trupe de hip-hop ( Codu Penal , Il-Egal , etc) si diverse site-uri din categoria HH. Toate acestea ne-au facut sa devenim cel mai mare radio din Romania de acest fel. Le multumim ascultatorilor, incercam sa satisfacem toate felurile de preferinte muzicale din alea HH-ului.
Speram sa o tinem asa si mai departe ( din partea noastra sigur se va intampla asa). Restu.. tine de ascultatorii nostri.
Am fii recunoscatori daca v-ati lasa aici ceva din impresiile pe care vi le-am facut cu acest post de radio. Sau sugestii, sau injuraturi sau ce vreti voi. Pana la urma fiecare cu poftele lui.
Va rog sa nu aduceti critici asupra acestui Blog( va e facut nasol ,sau fac nu ne-am batut capu->>>DEJA AVEM DESTULE PE CAP)!! REPET, SITE-UL DE BAZA VA FUNCTIONA CAT DE CURAND. VA VOM ANUNTA DESCHIDEREA LUI!!
Pace si spor la Comentat!

3 comentarii:

  1. Tineti-o tot asa avem nevoie de un astefel de radio multumim;) deko tulcea

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine.Bine de tot. Tot asa ! Ar fi si mai bine daca a-ti diversifica playlistu, adica cedry2k,aforic,carbon,adn. In rest totu ok.Chiar acum va ascult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Respect ... muzica adevarata .

    RăspundețiȘtergere

comenteaza: